Varjupaikade MTÜ-l täitus 10 tegutsemisaastat!
22.02.2017

2007. aastal üheaegselt tegutsema hakanud käputäiest loomasõpradest on välja kasvanud Eestis suurim koduta loomadega tegelev organisatsioon seitsme varjupaigaga Viljandis, Võrus, Valgas, Virumaal, Pärnus, Läänemaal ja Tallinnas.  

Aastas pakutakse peavarju enam kui 3000 loomale. Iga päev hoolitsetakse varjupaikades umbes 400 kassi, 60 koera ja paarikümne pisilooma eest. Varjupaikade MTÜ teeb aktiivset tööd loomakaitse valdkonnas, annab oma panuse, et hoida ära soovimatute pesakondade teket, kiibistab tuhandeid loomi, et eksimise korral oleks kodutee lühike ja kiire, kohtub tulevaste loomaomanikega koolides ja lasteaedades, et rääkida loomapidamiskultuurist.  

«Seda kõike oleme saanud teha tänu sponsorite, kohalike omavalitsuste, nii eraisikutest kui firmadest toetajate, veebiperemeeste, püsiannetajate ja pöidlahoidjate abile», tänab Triinu Priks, Varjupaikade MTÜ üldjuht, ning lisab: «Teeb rõõmu, et järjest enam inimesi valib endale neljajalgse sõbra varjupaigast».  

Varjupaikade MTÜ tähistab oma sünnipäeva heategevusõhtuga KarvaBall 30. märtsil Tallinna Lillepaviljonis: https://www.facebook.com/events/1858510531105260/