Üksmeelne kollektiiv, kelle elustiiliks on lemmikloomade eest hoolitsemine
22.11.2016

Viimsi Lemmikupesa endise nimega Viimsi Koertetuba on tegutsenud alates aprillist 2014. Alustati grooming-salongi ja koertekooliga, nüüdseks on lisandunud hotell koertele ja kassidele ning kliinik. Seal tegutseb üksmeelne kollektiiv, kelle elustiiliks on lemmikloomade eest hoolitsemine.

Lemmikupesas on võimalik minna groomingusse ehk lemmikloomade hooldusesse. Teenustest leiab iga loomaomanik enda lemmikule sobiva – olgu selleks siis uus soeng või lahtise karva eemaldamine. Hooldussalongis võtab teie lemmiku vastu pikaajalise kogemusega groomer Kristine Maria Airenne, kes on läbinud mitmeid karvahoolduskoolitusi ja seminare. Kristine Maria omab ka pikaaegset kogemust koerte näitusteks ettevalmistuses (spetsialiseerunud terjeritele). 

Lemmiklooma hotell on väike ja hubane. Hotelliboksid koertele on ehitatud erineva suurusega, et võtta vastu igas suuruses koeri. Kassidele on kassitoas neli kohta, ning kiisudele meeldiv turnimise ja mänguala. Kuna hotell on piisavalt väike, keskendutakse just Sinu looma vajadustele tuginedes, pakkudes talle mõnusat äraolemist ja kodutunnet. Igale külalisele on hotellis garanteeritud palju kaisutusi ja tähelepanu. Hotellis tervitab Teie lemmikuid Merli Pavelson.
Lemmikupesas toimuvad veel treeningud koertele – saab minna kutsikakooli, edasijõudnute rühma ja näitusetrenni. Viimsi Lemmikupesa jaoks on tähtis, et koera ja omanikuvaheline suhtlus sujuks libedalt.

Septembris 2016 avasid nad ka kliiniku! Seal tegutseb diplomeeritud dr. Julia Knut, kellel on töökogemust 20-aasta jagu. Julia on töötanud nii piiril kui ka loomade varjupaigas, kus on kohanud palju erinevaid keerulisi juhtumeid. Kliinik pakub kõiki levinumaid loomaarsti teenuseid ning sealt on võimalik soetada raviotstarbelisi kuivtoite lemmikloomadele.

Saage osa nende teenustest. Kinkige oma lemmikule vahva päev.