Neljapäeval avatakse laienenud tootevalikuga Caramira Õnneliku lemmiklooma pood
07.06.2016

Sel neljapäeval, 9. juunil kell 9:00, avab Caramira uue Õnneliku lemmiklooma kaupluse ja grooming-hooldussalongi Pirita Selveris.

Uus suurem lemmikloomapood on senisest palju täienenud tootevalikuga, kauplusest leiavad vajalikke toite ja tarvikuid lisaks kassi-, koera-, närilise- ja kalaomanikele nüüdsest ka roomajate omanikud, sest müügile tuleb roomajatele mõeldud külmutatud toit. Lisaks laieneb ka kassi ja koera kuivtoitude senine valik, sest lisaks tavapärastele poe valikus olevatele brändidele on nüüdsest müügis Go Care Royal, Real 1 Petfood, Genesis, Chicopee, ProPlan, Hills, Platinum ja palju teisi loomatoidu brände. Avastamist väärt on ka kõikide teiste kaubagruppide valik, mis on senisest palju suurem. Näiteks leiab uuest kauplusest nüüdsest ka hädavajalikud tooted ja söödad kalameestele.

13. juunil avatakse kaupluses grooming-hooldussalong lemmikloomadele. Salongi saab viia oma lemmiku aastatepikkuse kogemusega groomer Inna juurde, kes hoolitseb lemmiku pesemise, kammimise ja küünte lõikamise eest ning vajadusel valmistab looma ette näitusteks. 

Kindlasti tasub poodi minna juba sel nädalal, sest kaupluse avamispäevadel on poes mitmeid sooduspakkumisi ja üllatusi nii lemmikule kui ka tema omanikle. Poe avamisele on oodatud ka kõik neljajalgsed sõbrad - neljapäevast nädala lõpuni, 9.-12. juunini, saavad kõik poe külastajad, kes võtavad kaasa oma lemmiku või tema pildi, oma loomale kaasa kingituse. Lemmikuga sisenemiseks tuleb kasutada Pirita Selveri Velotreki-poolset ust. Lisaks leiab senisest suuremast ja uhkemast lemmikloomapoest avamise puhul väga palju erinevaid avamis- ja sooduspakkumisi.

Uues Caramira Õnneliku lemmiklooma kaupluses on avastamist palju igale loomaomanikule. Kohtume juba neljapäeval!