Loom24 jäädvustas eelmise aasta mais toimunud "Eesti Võitja 2015" koertenäituse meeleolu. Sama teeme ka sel nädalavahetusel! Pilt: Loom24

Nädalavahetusel toimub rahvusvaheline koertenäitus "Tallinna Võitja 2016"
14.04.2016

Sel laupäeval ja pühapäeval, 16.-17.04, toimub Saku Suurhallis üha enam populaarsust koguv rahvusvaheline koertenäitus "Tallinna Võitja 2016". 

"Tallinna Võitja"  on Eesti Kennelliidu poolt korraldatud koertenäitus, mis on uusim rahvusvahelistest näitustest, toimudes alates 2012. aasta aprillist. 

Koertenäitus toob kokku koerte ja näitusehuvilisi nii Eestist kui mujalt üle maailma nii külaliste kui kohtunike näol. Professionaalsed näitusekohtunikud tulevad selleks nädalavahetuseks Tallinnasse muuhulgas Norrast, Ungarist, Hiinast, Küproselt, Hispaaniast jne.

Järjest suuremat populaarsust koguval üritusel omistatakse iga koeratõu parimale isasele ja emasele koerale Tallinna Võitja tiitel. Samuti väljastatakse Tallinna Juuniorvõitja ja Veteranvõitja tiitlid.
Näitusel omistatakse tiitlid: ''Tallinna Juuniorvõitja 2016'', ''Tallinna Võitja 2016'' ja ''Tallinna Veteranvõitja 2016''.

Eelmisel kevadel oli Loom24 tiimil au võtta osa Kennelliidu suurimast rahvusvahelisest koertenäitusest "Eesti Võitja 2016", tuues koostöös Baltic Broadcastinguga näituse otsepildi videovahendusel kodudesse, viies läbi intervjuusid ja kajastades näitusel toimunud eredamaid hetki. "Eesti Võitja" näituse ülekande ja lõbusad intervjuud eelmisest aastast leiad Loom24 YouTube kanalilt siit.

Loom24 on ka sel nädalavahetusel koertenäituste trallil pealt vaatamas ja kaasa tegemas - Eesti Kennelliiduga koostöös viime läbi intervjuusid tublide näitusekoerte ja nende omanikega. Ootame sind näitusel meile ligi astuma ja paar sõna kaamera ees või taga juttu ajama! 

Meeleolukad intervjuud avaldame peale näitust Loom24 TV rubriigis.