Loom24 tiim ühel paljudest koosolekutest. Vasakult: Mette, Kauri, Joosep ja Marten. Pilt: Loom24

Mis loom on Loom24?
19.01.2016

Liik ja aretus

Loom24 on Eesti esimene terviklik loomaportaal. Idee selle loomiseks sündis ettevõtlikel Martenil ja Kauril ühel päeval kohvikus maailmaasjade üle arutades. Nagu ikka, sünnivad head ideed täis kõhu ja rõõmsa meelega - nii ka idee luua turgu korrastav ja kvaliteetne keskkond inimestele, kelle ellu kuuluvad karvased, sulelised ja miks mitte ka veidi limased sõbrad. Mida aeg edasi, seda loogilisem ja vajalikum kogu mõte tundus ja nii võeti kampa imeosav kunstnik Joosep, kelle peamiseks ülesandeks on kõik ideed läbi oma ilufiltri läbi lasta ja kuvada portaalis kauneim alternatiiv. Tiimiga liitus ka Aafrikast loomi päästmast naasnud Mette, kelle edaspidiseks ülesandeks sai inimeste nakatamine loomaarmastusega ja Loom24 keskkonna korrastamine, sisustamine ning igasugune muu toimetamine. 
Neljast sõbrast koosnev tiim on juba mõnda aega istunud õhtuti ja nädalavahetuseti koos ja mõelnud välja viise, kuidas luua kasutajasõbralik, informatiivne ja kvaliteetne keskkond loomasõpradele.

Tõuomadused 

Loom24 eesmärk on olla keskkond, mis on samal ajal põnev ja hariv, kasulik ning kvaliteetne. Loom24 on portaal, mis hõlmab endas üha avaramaid võimalusi kuulutuste sisestamise ja sirvimise näol, tooteid/teenuseid otsida, harivaid ja lõbusaid uudiseid ning videoid näha, oma lemmikust pilte ja lugusid lisada ja sõprade omi jälgida. Ettevõtte ja Loom24 partnerina on võimalik keskkonnas reklaamida ja tutvustada oma tooteid ja teenuseid ning läbi pilkupüüdvate lahenduste jõuda sihtgrupini varem kui keegi teine.
Meie portaal pakub pidevalt arenevat ja suuremaks kasvavat platvormi, kogudes kõik loomadega seonduv informatsioon ühte kohta kokku.

Kellele võiks see loom sobida?

Loom24 on suunatud kõikidele loomasõpradele esimesest tutvumisest kuni elustiilini välja. Loom24 kasutaja on loomaomanik, loomamaailma kaugelt imetleja, lähivaatleja või päris asjapulk - võimalusi meie portaalis sõltumatuks infovahetuseks ja meelelahutuseks on palju.

Milliseid trikke on talle võimalik selgeks õpetada?

Alustava ettevõttena loodab Loom24 tiim aktiivsete kasutajate huvi ja ettepanekute abil kasvada üha kvaliteetsemaks keskkonnaks, kuhu koonduks kõik loomamaailmaga seonduv informatsioon ja inimesed. Ideid portaali võimaluste edasiarendusteks on palju ja rohkemgi veel - suureks abiks on Sinu ettepanekud ja mõtted, kuidas keskkond Sulle ja Sinu sõpradele veel atraktiivsemaks muuta. 


Aitäh ja soovime Sulle meeldejäävat aega meie keskkonnas!
Sinu Loom24 tiim