Kas Sinu koera hambad on korras?
09.09.2016

Selleks, et sinu lemmiku hambad oleksid hooldatud ja korras toimub 5.märtsil Caramira Õnneliku lemmiklooma keskuses hambakivi eemaldamise päev.

Valutu ja narkoosita ultraheli hooldus Lemmiklooma tervis sõltub väga palju hammaste korrashoiust. Jälgi loomal hambakivi olemasolu. Nähes, et hammastel on pruun kiht, too lemmik Caramira salongi. Caramira salongis on kasutusel valutu ja narkoosita hambakivi eemaldamise teenus. Teenus sobib koertele, kassidele, tuhkrutele ja teistele lemmikloomadele. Protseduur on ohutu nii loomadele kui inimestele.

Mis on Emmi-Pet?

Emmi-Pet ultraheli hambaravi muudab lemmiklooma hambad ilusaks ja valgeks. Emmi-Pet on hambahari, millega ei ”harjata”, vaid seadme harjapea lahustab hambakivi ja hambakatu hamba pealt ilma liikumist, vibratsiooni või heli tekitamata. Emmi-Pet töötab patenteeritud ultraheli mikrokiibiga, mis on peidetud harjapea sisse. Kiip annab 84 miljonit ultraheliimpulssi minutis ja saadab harjapea kaudu suhu. Et asi toimiks, kasutatakse veel spetsiaalset Emmi-Pet nano-mull hambapastat. Ultraheli impulss tungib hamba- ja igemevahedesse 12 mm raadiuses ja hävitab bakterid ja mikroobid kohtadest, kuhu tavalise harjaga ligi ei pääse.

Protseduur ennetab haiguseid

See tehnoloogia ennetab ja vähendab bakterite kasvamist, ravib ja kaitseb igemeid ja takistab põletiku ja parodontiidi teket, kuid see ei tähenda, et haiguseid ravitakse meditsiiniliselt. Loomaarst ravib parodontiiti ja põletikke. Mõnda parodontiiti ei ole silmaga näha ning selle tuvastamise jaoks on vaja igemetasku mõõtmist ja röntgenuuringut anesteesias.

Millised on protseduuri vastunäidustused?

Igemepõletiku, parodontiidi ja hammaste loksumise korral ei ole võimalik teostada täielikku hambakivi eemaldamist. Sellisel juhul on lemmikloomal valus ning hambad võivad ära tulla. Spetsialistid puhastavad terved hambad ning suunavad lemmiku edasi loomaarsti vastuvõtule.

Protseduuri kestus
Protseduur kestab 1h ning selle aja jooksul eemaldatakse nii palju hambakivi kui võimalik. Soovi korral ja kui lemmik jõuab, on võimalik lisatasu eest protseduuri pikendada.

Protseduuri hind
1h on 35€. Lisatasu on 5€ iga järgneva 10 minuti eest.

Tule kindlasti ja tee oma lemmik korda!

Täpsemat infot ürituse ja broneerimise kohta leiad siit.