KarvaBallil osalenud ilusad ja head inimesed aitasid koguda 2500 eurot Viru ja Võru varjupaikade toetuseks. Pilt: Joosep Soorsk.

GALERII! Loom24 avas uksed heategevuslikul õhtusöögil KarvaBall
01.04.2016

31. märtsil toimus Lillepaviljonis Loom24 ja Varjupaikade MTÜ korraldatud heategevuslik õhtusöök "KarvaBall". Õhtusöögiga koguti toetust Virumaa ja Võru varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks.

Lõbusat õhtut juhtis Marek Sadam, muusikaliste etteastetega esinesid loomasõbrad Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kristjan Kasearu, kes lisaks heale muusikale lõbustasid inimesi lugudega enda suhetest loomadega ja armastusest nende vastu.

Õhtu meeleolukaimaks osaks kujunes heategevuslik oksjon, mille kogu tulu läks Viru ja Võru varjupaikadele. Populaarseimaks oksjonitooteks osutus New Vintage by Kriss roosast kvartsist käevõru, mis oli ühtlasi ka järjekorras esimene oksjonil tutvustatud toode ning küttis meeleolu saalis kogu ülejäänud oksjoni ajaks lõbusaks. Veel leidis oksjonilt Reet Ausi ikoonilise staatusega noolesärgi, Krantzi betoonist valatud koera sööginõud, Norna disainpadjad, Nufnuf koerapesa, Lucky Laika loomamaalidega nagid, "Thank you for looking after my pet" sarjast käsitsi valmistatud kooreveniste kinkekarbid ning 25 kilogrammise kasti kassikonserve Gourmet Gold sarjast. Caramira loomatarvete bränd pani oksjonile välja paki maiuste ja vajalike tarvetega nii kassile kui koerale mõeldes ning kunstnik Liisa Addi joonistuse kvaliteetlõuendil ostja lemmikust. Koos oksjoni ja iga pileti pealt annetatud 10 euroga koguti kokku 2500 eurot loomade varjupaikade toetuseks!

Lisaks oksjonile osalesid kõik külalised loosis - välja loositi Royal Canin kinkekotid ja vihmavarjud, Sõsar Eesti looduskosmeetika kinkekotid, Sandrelle.net poolt spetsiaalselt KarvaBallile valmistatud kookose ja vaniljega kehakoorijad, Kass&Pojad kassimänguasjad ning Kassikohvik Nurri T-särgid.

Üritusel lisatud pildid märksõnaga #karvaball kuvati kogu õhtu vältel LiveFlow vahendusel suurel ekraanil. Märksõnavõistluse võitjaks osutus Berit Rohtjärv, auhinna pani välja RS Trade OÜ.

Loom24 jaoks oli ürituse oluliseimaks osaks portaali avamine, mille viis läbi Loom24 eestvedaja ja idee algataja Marten Merila. Marten tutvustas praeguseid ja tulevikuvõimalusi meie portaalis. “Tegemist on loomasõprade suhtluskeskkonnaga, kuhu on teretulnud kõik loomaarmastajad, et oma lemmikute pilte jagada ja teiste omi jälgida,” tutvustas Marten värske veebikeskkonna võimalusi. “Aasta aega valminud portaal on nüüd avatud, kuid edasiarendustega muidugi jätkame. Seega oleme tänulikud igasugusele tagasisidele, et Loom24 keskkonda koos kasutajatega veelgi paremaks luua,” kutsus Merila üles mõtteid vahetama.''

Loom24 ja Varjupaikade MTÜ tänavad veel käpa ulatajaid: Liviko, Piletilevi, Protone, Bibi Pagar, Purina, Paadrema Külaselts, Catering Service, EVG Print ja Eesti Autorite Ühing.

Loom24 tänab kõiki partnereid, sõpru, sponsoreid, toetajaid ja peokülalisi - Teie abiga on maailm parem koht!