6 pick up line'i, mida kasutada koeraga jalutava naise puhul
14.07.2016

Küllap oled kuulnud lugusid kohtumistest ööelus, kuid miks mitte alustada vestlust päikesevalguses ja nn puhtalt lehelt. Siin on mõned külgelöömise laused, mida võid proovida (aga võib olla mitte), oma unistuste tüdruku peal, kes parajasti on koeraga väljas jalutamas. 

1. ’’Koer on ilus nagu ka perenaine ise!’’ Selliselt lähenedes võite teha komplimendi rohkem personaalsemaks, kasutades koera tõugu, et näidata välja rohkem huvi ja intelligentsust: ’’See Kuldne retriiver / Saksa lambakoer / Huski …’’. Kahjuks võib olla raske kindlaks teha, mis tõukoeraga on päriselt tegemist. Kui ütlete: ’’See Samojeed on ilus just nagu Teie’’, jälgi, et ämbrisse ei astu, sest vastasel juhul on hea kavatsus nurjunud ja näed naisterahva juukseid lehvides kaugusesse minemas. 

2. ’’ Kas sellel ilusal koeral on ka telefoninumber?’’ Kas pole parem mitte konkreetselt läheneda? Sa võid olla metsikut õnnelik ja rääkida neiuga, kes vastab entusiastlikult ning annab koheselt vähimagi kahtluseta oma kontaktid. Selline lähenemisviis oleks parem peale enda tutvustamist ja väikest meeldivat vestlust. 

3. ’’Minu koerale meeldib Sinu koer – see on saatus!’’ Sellist lähenemist on hea kasutada, kui endal on koer või oled suutnud sõbralt lemmikut oma jahiretkeks ’’laenata’’. Oluline on meeles pidada, et olukord võib kiskuda kriitiliseks, kui satuvad kokku emane ja isane koer. Iga naisterahvas ei pruugi olla meelitatud oma koera nägemisest delikaatses positsioonis. Olukorra päästmiseks võib kerge muigega lisada, et: ’’Minu koera on raske ilusate naiste seltsis korrale kutsuda.’’ Mõni täistabamus veel ja oled pääsenud ning sammukese lähemal kohtingule. Selline lähenemine on tõeline väljakutse ja see võib töötada neiu puhul, kes tundub rõõmsameelne ja itsitab peale koerte eraldamist. Kui suudad ebameeldiva olukorra taas positiivseks pöörata ja panna teist poolt naerma, peaks olema eesmärk saavutatud. 

4. ’’Kas see on Teie koera saba, mis rõõmust liputab või on Teil hea meel mind näha?’’ Ta võib olla õnnelik sind nähes, kui olete varasemalt tuttavad. Juhul kui te ei tunne teineteist, siis selline lähenemine garanteerib silmade pööritamise ja ei pruugi olla just kõige sõbralikum lähenemisviis. Nagu vanarahvas ütleb, julge hundi rind on rasvane ja mine sa tea, võib olla naerab neiu ja sellest saab alguse hea vestlus. Seda lauset on kasutatud 1970.-1980.aastatel. See on retro, baby! 

5. ’’Neiu, Sinu koeral on tugev jõud !’’ / ’’Neiu, kas koer jalutab Teid või Teie koera?’’ Hmm… Kui see lause läheb läbi, siis sa oled kapten ja ma teen kummarduse. Selliselt võib läheneda, kuid tuleb olla enesekindel. Luues silmside, kasutades kehakeelt ja selget häält võid panna selle oma kasuks tööle. Keegi kunagi ütles mulle sellise mõttega komplimendi ja ma naersin enda ette. 

6. ’’Me võiksime oma koerad viia mängu-kohtingule.’’ Kindlasti ei tööta see siis, kui sa ütled seda kohatult nagu ’’Hey baby’’ toonil või nilbe silmapilgutusega. Kui sa ütled seda siiralt ja annad teada, et parimat mängukaaslast sinu koerale pole olemas, võib see olla algus vahvale teekonnale mitte ainult Teile mõlemale vaid ka lemmikutele. Kui koerad üritavad vabaneda oma jalutusrihmadest ja välgutavad teineteisele hambaid, on nad ilmselt otsustanud mitte olla mängu-semud, siis ei ole selline idee sobilik ja tuleb leida midagi muud. Kas pickup line’d ka tegelikult töötavad? Hmm..seal on palju aspekte. Olulised on kehakeel, silmside ja hea huumorisoon. Kindlasti kõlab kohtumine koerte mänguväljakul või pargis paremini, kui kell 2 öösel klubi ukse taga või mis veel hullem, punaste silmadega kell 6 burksi järjekorras. Parim viis tutvumiseks on olla siiras, mitte öelda midagi, mis pole sinu rida/stiil. Ole päriselt huvitatud. Koerte pargis ILMA koerata viibimine on super kriipi. Ära ole selline kutt.