KarvaBall 2017
13.02.2017

Loom24 ja Varjupaikade MTÜ teatavad, et ka sel aastal toimub Karvaball! 

2016.aastal toimus esmakordselt Eestis heategevuslik õhtusöök KARVABALL. Ürituse käigus koguti oksjoni  ja iga ostetud pileti pealt kokku 2500 eurot varjupaiga loomadele! Heategevuse käigus kogutud raha läks Virumaa ja Võru varjupaikade kliinikuruumide väljaehitamiseks.


Selle aasta KarvaBalli eesmärgiks on koguda raha Läänemaa varjupaigale uue soojaku ostuks. Soojak on eriti oluline, sest numbrid näitavad seda, et kasse on Läänemaal kordades rohkem kui varjupaik hetkel suudab majutada. Soojaku rajamiseks kulub orienteeruvalt 3000€.

Kõik kes soovivad anda oma panuse ja tahavad aidata varjupaiga loomi, siis Teil on võimalus osaleda Karvaball 2017 üritusel, mis leiab aset 30.märtsil Tallinna Lillepaviljonis. Heategevuslikku õhtut juhib Marek Sadam, esinevad tuntud loomasõbrad Kalle Sepp ja Piret Krumm ning külalisesinejad. Ballil viiakse läbi oktsjon, pakutakse head õhusööki ja meelelahutust. Ees ootab palju üllatusi, millest igaüks saab osa!

Üritus on mõeldud loomasõpradele, kellel jätkub silma ja südant ka kodutute loomade jaoks. Aitame üheskoos neid, kes ennast ise aidata ei saa.  

Täpsemalt ürituse kohta leida infot SIIT.  

Tule anna käppa!

TIIM LOOM24