Lisaks lemmikloomatarvete laiale valikule leiab kauplustest ka kodusisustuselemente Hollandi ettevõtteld Happy-House. Pilt: Orhidaalia OÜ

Urr&Nurr kauplusteketi eesmärgiks on edendada Eesti lemmikloomakultuuri
29.04.2016

Urr&Nurr lemmikloomapoodide kaubavalik on kvaliteetne ja stiilipuhas, poodidest leiab nii tuntud kaubamärkide tooteid kui ka väikeste pere ettevõtete toodangut. Kauplused asuvad Solarise ja Viimsi kaubanduskeskustes, Viimsi ja Mustamäe keskustes. Tutvume Urr&Nurr kauplusteketiga lähemalt. 

Urr&Nurr on 100% Eesti kapitalil põhinev kauplustekett. Eesmärgiks on edendada ja arendada lemmikloomakultuuri, sealhulgas toitumisharjumusi. Selle nimel teeb meie meeskond igapäevaselt tööd, et olla kursis maailmas kõikvõimalike uute trendide ja toodetega. 

Pakume laia ja värvikat kaubavalikut kõikvõimalikele lemmikutele; kassid, koerad, närilised, linnud, kalad, roomajad jne. Kvaliteetsed tooted on pärit otse tootjatelt ning üllatusi jagub ka gurmaanidele. Riiulitelt võib leida kuivtoitude tipptooteid, kui ka väikeste pere ettevõtete toodangut. Unikaalsemad toodetakse ISO 9001, 14001, 22000 sertifikaatidiga ning valmistatud inimtoiduks sobilikust toorainest.

Kuivtoitude riiulitelt leiab selliseid kaubamärke nagu Orijen, Acana, Biomill, Platinum, ProNature, 1st Choice, Disugual, Applaws, PuraNatura. Lisaks mõned tuntumad kaubamärgid nagu näiteks Hill´s ja Royal Canin.

Kindlasti leiate Urr&Nurr lemmikloomapoodidest koerte ja kasside hooldusvahendeid: tähelepanu saavad nii kõrvad, silmad, hambad kui karv. Meie toidulisandite valikust on lisandeid nii toortoitujatele kui üldiseks hoolitsuseks liigeste ja karva eest ning parasiiditõrjeks. 

Igas meie poes on saadaval lai valik erinevaid (nailon, põdranahk, veisenahk) kaela- ja jalutusrihmasid Saksamaalt, lisaks esindatud ka suurepärase valikuga Flexi jalutusrihmad. Hooajal pakume erinevaid jakke ja jopesid kaitsmaks sinu lemmikut ilmastikuolude eest brändidelt nagu Hurtta ja Hunter.
Lai valik klassikalisi transpordipuure reisile minekuks või arstil käiguks Itaalia firmalt Ferplast.

Valikust leiab lisaks kõigele veel kodusisustuselemente Hollandi ettevõttelt Happy-House nii peremehe rõõmuks kui ka lemmikule.

Meie lemmikloomapoe näol on tegu elustiilipoega, kust leiad põnevaid aksessuaare nii lemmikule, kui ka enda ja kodu ehtimiseks. Alati on oodatud kõik neljajalgsed külastajad, keda kostitame võrratute maitseelamustega poes kohapeal.

Kohtumiseni kaupluses!
Leia lisainfot meie kodulehel ja jälgi meid ka Facebookis.

Teksti on koostanud Orhidaalia OÜ.