7 x 7 ehk Kingi kassipojale kodu!
17.11.2016

17.novembrist kuni aasta lõpuni toimuv kampaania ''7 x 7 ehk Kingi kassipojale kodu'' on Varjupaikade MTÜ ning Soome abiorganisatsiooni Rekku Rescue RY ühisaktsioon meenutamaks, et igal lemmikloomal on õigus oma kodule. Igaüks saab vähendada kodutute loomade arvu tänaval, steriliseerides või kastreerides oma lemmiku.   

Kampaania raames loovutatakse seitsmest varjupaigast Viljandis, Pärnus, Võrus, Valgas, Virumaal, Läänemaal ja Tallinnas, esimesed seitse kassipoega, ehk siis 7 x 7, koos tasuta vautšeriga edaspidiseks steriliseerimis/kastreerimisoperatsiooniks.  

''Varjupaikade MTÜ kindel põhimõte on loovutada kõik täiskasvanud lemmikloomad steriliseerituna/kastreerituna. Kassipoegade puhul jääb aga operatsioon omaniku kanda, sest loovutushetkel on nad selleks liiga noored. Selle kampaania raames saame Rekku Rescue RY abiga anda 49-le kassipojale kaasa tasuta vautšeri hilisemaks operatsiooniks», selgitab Triinu Priks, organisatsiooni üldjuht. ''Ainult nii saame kindlad olla, et kodutute loomade arv meie tänavatel vähene''.  

Varjupaikade MTÜ on seitsme varjupaigaga Eesti suurim kodutute loomadega tegelev organisatsioon. Aastas pakutakse peavarju enam kui 3000-le loomale. Lisaks osaletakse aktiivselt ka loomakaitses.